Т1. Маркетинг та його специфіка у банківській сфері.
1.1.Ринок як важлива категорія
маркетингу.
1.4.Інструменти маркетингу.
1.2. Суттєві ознаки маркетингу.
1.3.Базові категорії маркетингу.
1.5.Необхідність маркетингу в сфері
банківської діяльності.
1.6.Основні концепції фінансового
аналізу ринку.
Т2. Банківський ринок, його сегментація, дослідження
та аналіз.
2,1Сегментація ринку.
2,2Дослідження ринку.
2.2.1. Розробка форм для
збору даних.
2.2.2. Побудова шкал
вимірювання.
2.2.3. Проведення досліджень.
2.3. Аналіз банківського
ринку та визначення конкурентної позиції банку.
2.3.1. Визначення параметрів
ринку і внутрішніх ресурсів банку.
Принципи збору
зовнішньої і внутрішньої інформації.
2.3.2. Створення
маркетингової інформаційної системи в банку (МІС).
Напрямки досліджень при ситуційному аналізі:
2.4. Моніторинг ринкової
ситуації.
Т4. Товарна політика комерційного
банку та ціноутворення на банківські продукти
4.1. Планування банківських послуг за асортиментом й обсягом.
4.1.1.Асортимент
запропонованих банком послуг та його зміни.
4.2. Цінова
політика комерційного банку.
Проблема визначення витрат на
здійснення банківської послуги:
Методи реалізації стратегії в
галузі розміщення банк установ. (конспект)
Методи здійснення
комунікаційної стратегії банку. (конспект)
Тема 3.
Маркетингова стратегія комерційного банку
3. 1 Фор-ня
довгострокової (стратегічної) мети КБ та визначення шляхів її досягнення
3. 1,1Чинники, що впливають на стратегічну мету банку:
3. 1,2 Розробка маркетингової стратегії банку
3. 1.3 Основні етапи, пов'язані з розробкою ма-ї стратегії Б-у
3. 2. Формування
попиту на банківські послуги
3.3 .Інструменти
банківського прогнозування.
3.4 Побудова
дворівневих матриць формулю-ня стратегіїКБ.
ТЕМА 5.
5.1.Стратегія в галузі розподілу для КБ-в.
5.2. Основні види
системи доставки для КБ-в
5.3. Хар-а процесу прийняття рішень про розміщення точток
збуту.
ТЕМА 6.
6. 1. Основи організації процесу комунікації.
6.2 Розробка стратегій комунікацій.
6.3 Особистий
продаж банківських продуктів.
6.4 Реклама
банківських продуктів.
6.5 Стимулювання
збуту банківських продуктів.
6.6 Пропоганда
банківських продуктів.
ТЕМА 7
7.1 Організаційні аспекти банківського маркетингу.
7.1.1 Організаційна стру-ра Б-у.
7. 1.2. Адаптивна стр-ра Б-у.
7.1.3 Структури за ступенем централізації.
7.2. Роль МА-гу у відділені Б-у.
7.3. Об'єкт контролю маркетигу.
7.3.2 . Контроль за рентабельністю.
7.3.1. Контроль за здійсненням планів.
7.3.3. Маркетинг - аудит.
|